Melding aan alle cliënten. 

In verband met het beperken van verspreiding van het Corona virus zijn landelijk verschillende maatregelen genomen. Ook wij geven uiteraard gehoor aan de maatregelen.

Maatregelen
Onze afspraken gaan zoals gepland door.
Wij houden te allen tijde rekening met uw en onze gezondheid.
Gedurende de Corona periode waarin maatregelen getroffen moeten worden, hanteren wij de volgende maatregelen bij onze gesprekken:
  • Wij geven geen hand bij het verwelkomen en bij het afscheid nemen. 
  • Tijdens de gesprekken zitten wij anderhalve meter uit elkaar. 
  • Als u verkoudheid en of griep verschijnselen heeft of een verhoogde lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of meer, verzoeken wij u om uw afspraak af te zeggen en thuis te blijven of het gesprek online via beeldbellen te gaan voeren. Bij het verzetten van uw afspraak doen wij dit in overleg via mail en of telefonisch.
  • Als een van onze medewerkers ziek is of verschijnselen heeft van verkoudheid en of griep of een lichaamstemperatuur heeft van 38 graden Celsius of meer, dan blijft deze thuis.

Beeldbellen
Heeft u de voorkeur om gesprekken online via beeldbellen te voeren, horen wij dat graag. U ontvangt vervolgens bij start van de afspraak via de mail een link hiervoor.

Wij verzoeken u verder om zich strikt te houden aan de landelijk opgelegde maatregelen (vaak handen wassen, voldoende afstand houden, niezen en hoesten op de juiste wijze, etc.).

Wij zien u graag in goede gezondheid in onze praktijk.

Team Walda Coaching.

15 maart 2020

Bij ons is uw privacy gewaarborgd. Alle communicatie wordt automatisch encrypted.
Wij gebruiken uitsluitend cookies om onze website te kunnen verbeteren en maatwerk dienstverlening te kunnen leveren.