Stacks Image 676456
Stacks Image 676454
Omscholing helpt je bij de keuze naar een kansrijk beroep, dat ook bij jou past. Onze omscholing is gericht op het vinden van de kortste en meest passende opleiding zodat jij zo snel mogelijk kunt starten met jouw nieuwe toekomst.

Omscholing houdt rekening met uw persoonlijke talenten, uw carrière, kansrijke beroepen en professionele groei. Tijdens onze omscholing ontvangt u met omscholingsbegeleiding onder supervisie van onze loopbaancoach en krijgt u antwoorden op uw vragen.

Mogelijk zit u ook met de volgende vragen:
• Ik zit met twijfels over mijn baan
• Ik ben mijn baan verloren, hoe moet ik nu verder
• Mijn werkgever heeft aangegeven dat mijn functie stopt
• Er is geen werk waar ik voor ben opgeleid

Tijdens omscholingsbegeleiding begeleiden wij uw zoektocht naar een nieuwe, passende uitdaging.

Wij werken met een zogeheten omscholing-onderzoek. Dit is een beproefde, inspirerende en succesvolle methodiek waarbij zowel talent als kansrijke banen worden gebruikt als uitgangspunt bij uw carrière perspectief. .

Voorafgaand aan het omscholing traject vindt een kennismaking en intakegesprek plaats om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Door stil te staan bij uw levensloop en loopbaan tot nu toe, verhelderen we samen uw wensen en verwachtingen voor de toekomst.
Tijdens het omscholing traject worden (huiswerk)opdrachten verstrekt die door u worden uitgewerkt. Ook maakt u van elke sessie een reflectie of gespreksverslag, zodat u “eigenaar” blijft van het proces en er voortgang zichtbaar wordt.

Wij begeleiden u graag in dit proces. Bel of mail voor contact of maak direct een afspraak.

Aansluitend is het ook mogelijk om middels de Werk-APK meer inzicht te krijgen in uw waarde op de arbeidsmarkt

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Loopbaan Professional
Gediplomeerd
Loopbaanbegeleiding Walda Coaching
Stacks Image 22516

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.