Persoonlijke coaching en mental coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn van u voor wat betreft de effecten van uw eigen gedrag. De bedoeling is dat u in beweging komt. Persoonlijke coaching is gericht op onder andere assertiviteit, time management, communicatie, conflicthantering, persoonlijke effectiviteit.

Twijfels en keuzemogelijkheden bespreken tijdens persoonlijke coaching
Meer plezier in het leven ervaren
Als u wilt werken vanuit uw kwaliteiten en uw kracht dan is persoonlijke coaching een goede keuze. Als persoonlijke coach prikkel en stimuleer ik mensen om het maximale uit zichzelf te halen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Door middel van het verder ontwikkelen van vaardigheden, meer zelfvertrouwen te krijgen en het ontdekken van persoonseigenschappen, wordt uw persoonlijke groei bevorderd.

Het werken aan bijvoorbeeld werkstress is iets wat niet vanzelfsprekend is. Soms heb je een sparringspartner nodig of een klankbord om te ontdekken waar jouw valkuilen zitten.

Persoonlijke coaching is tweerichtingsverkeer. Van mij als persoonlijke coach kunt u er vanuit gaan dat ik met deskundigheid, respect en oprechte belangstelling aanknopingspunten en leerstof aanreik waardoor persoonlijke prestaties worden verbeterd. Persoonlijke coaching gesprekken hebben effect op uw dagelijkse leven, zowel op het werk als privé en verder in uw relaties. Persoonlijke coaching zet u aan het denken, het brengt u in beweging. Een belangrijke voorwaarde voor het slagen van het traject is dat u uw verantwoordelijkheid neemt en uw vermogen tot zelfsturing stimuleert. Dit wil zeggen dat u geen 'volger' bent maar dat u kiest, bepaalt en zelf beslist.

Bel of mail ons voor meer informatie/ een afspraak of maak online een afspraak.
Als je het niet meer ziet zitten
Ontsnap aan je twijfels

Vraagstukken Persoonlijke coaching

De inhoud is niet beschikbaar.

Leerdoelen Persoonlijke ontwikkeling

[-]

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.