Relatietherapie weekend

Wilt u in een versneld tempo uw relatie onder de loupe laten nemen in een rustige omgeving, kan dat door middel van een relatietherapie weekend ook wel retraite genoemd.

Relatietherapie weekend
Retraite relatietherapie
Relatietherapie weekend is een wijze om intensief begeleid te worden bij het herstellen of verbeteren van uw relatie gedurende een weekend in een mooie omgeving in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. U krijgt tijdens het weekend meerdere opdrachten met pauzes tussendoor waarin u de opdrachten elk afzonderlijk of samen uitvoert.

Tijdens het relatietherapie weekend worden de gebruikelijke procedures van relatietherapie gevolgd.

Voor relatietherapie weekenden hebben wij verschillende locaties in noord Nederland die allen in het rustige omgeving zijn gesitueerd. Wij maken gebruik van kleinere hotels, bed als breakfast en dergelijke voor het verblijf. Daarnaast zijn enkele gesitueerd in de buurt van wellness- en sport faciliteiten, bos, water en dergelijke. U kunt voor uw verblijf uw voorkeuren aangeven.

Laatste pagina update: 17 Augustus 2021

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.