Afbeelding ontbreekt
Supervisie is een krachtig reflectie instrument om kwaliteiten te verbeteren. Het is gericht op het bewust leren hanteren van de beroepsmethodiek en helpt de professionaliteit uit te bouwen en actueel te houden. Het zelflerend vermogen van de supervisant ontwikkelt door te reflecteren op situaties waar hij of zij in het werk tegenaan loopt. Niet het probleem staat centraal, maar de manier hoe je er mee omgaat.

Supervisie levert een compleet inzicht in je eigen werkstijl. Het resultaat is een beter en effectiever functioneren. Je leert met een helikopterview naar je eigen handelen, denken en voelen in een bepaalde situatie terug te kijken en van daaruit weer nieuwe zienswijzen te vormen en stappen te ondernemen.

Supervisie is voor mensen die met mensen werken. Supervisie helpt medewerkers, leidinggevenden, teamleiders, managers, docenten en studenten bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ervaren professionals handhaven met supervisie hun standaard en frissen hun kennis op. Het verhoogt de effectiviteit van het persoonlijk functioneren.

Spelen vragen door je hoofd zoals:
• hoe ga ik dat aanpakken
• heb ik het goed gedaan
• wat had ik anders kunnen doen
• had ik het beter kunnen doen
• hoe zou een ander dat doen
• is er een betere aanpak
dan is supervisie erg geschikt voor je.

Een supervisietraject bestaat uit 10 á 15 gesprekken van 90 minuten voor een individueel traject.

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.