Navigatie overzicht >>>


Mijn onzekerheid is verergerd in mijn werk en daarom heb ik moeite met solliciteren

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om van mijn grote onzekerheid af te komen, of in ieder geval sterk verminderen. Mijn onzekerheid is verergerd in mijn werk en daarom heb ik moeite met solliciteren. Daarom zoek ik een loopbaanbegeleider met een psychologische achtergrond, of een psycholoog met ervaring in loopbaanbegeleiding.

Mijn partner voelt zich niet meer door mij gewaardeerd.

Mijn partner voelt zich niet meer door mij gewaardeerd. Gesprekken lopen uit op ruzie en onbegrip. We willen graag leren waar de problemen liggen en hoe we weer op een leuke manier een gesprek kunnen voeren.

De afgelopen jaren hebben we voor mijn gevoel langs elkaar heen geleefd

De afgelopen jaren hebben we voor mijn gevoel langs elkaar heen geleefd waardoor er een bepaalde afstand is ontstaan. Nu ben ik niet zo'n prater, weet niet hoe dat komt. Misschien omdat ik vaak het gevoel heb gehad dat ze me toch niet begreep. Hierdoor is bij mij de twijfel erg toegenomen over hoe nu verder... Is er nog een toekomst samen of zijn we te ver uit elkaar gegroeid. Het is nu zelfs zover gekomen dat ik ook gevoelens heb gekregen voor een andere vrouw, dit doet me erg veel verdriet en daarom zoek ik er nu hulp bij.

Wij staan op dit moment beiden heel verschillend in onze relatie.

Wij staan op dit moment beiden heel verschillend in onze relatie. Toen we een aanta jaar getrouwd waren hebben we een flinke dip gehad. Na dit te hebben uitgesproken naar elkaar had ik het idee dat we, hetzij langzaam, weer aan het opbouwen waren. Afgelopen zomer ben ik er achter gekomen dat dit voor mijn man juist niet het geval was. Leugens volgen op leugens. Vanaf die periode lopen we eigenlijk op eieren. We maken geen ruzie, het is zelfs wel gezellig, maar in mijn hoofd spookt er altijd de gedachte dat hij niet voor mij voelt wat ik wel voor hem voel. Gelukkig willen we allebei ons huwelijk graag 'redden'. In de gesprekken die we met z'n tweeën hebben gevoerd is naar voren gekomen dat mijn man grote moeite heeft om met mij te praten. Ik zou dus heel graag willen leren echt communiceren met elkaar. Ik weet niet goed waar ik dan goed aan doe, voor mezelf, voor hem, voor ons huwelijk.

Na een jaar lang op het tandvlees te hebben gelopen ben ik tussen Kerst en nieuwjaar emotioneel ingeklapt.

Na een jaar lang op het tandvlees te hebben gelopen ben ik tussen Kerst en nieuwjaar emotioneel ingeklapt. Vanaf de bouwvak was ik al prikkelbaar, darmklachten, spanning en besluiteloos. Nu ben ik vrij snel moe, slaap slecht en leg op elke slak zout. De huisarts heeft aangegeven dat ik moet onthaasten en indien mogelijk met training en coaching weer de positieve flow te krijgen.

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan.

Ik loop vast wat betreft mijn loopbaan. Ik werk nu 3,5 jaar als personeelsconsulent en heb het eigenlijk nooit echt naar mijn zin gehad. Ik solliciteer maar kom niet verder en sta nu op het punt om ontslag te nemen.


Wilt u mij begeleiden bij mijn zoektocht

​Na een burn out afgelopen zomer merk ik dat ik er nog niet uit ben wat ik nu wil.

Na een burn out afgelopen zomer, heb ik mijn baan opgezegd en ben gaan reizen. Echter merk ik dat ik er nog niet uit ben wat ik nu wil, waar ik wil zijn, waar ik naar toe wil en in welke richting ik een baan moet zoeken. Daarnaast zijn er een aantal terugkerende patronen aangaande relaties en communicatie die ik wil doorbreken.

Mijn keuze om uiteindelijk met Walda Coaching verder te gaan was niet moeilijk

Wat zoek ik? Iemand die mij helpt de richting van mijn loopbaan te bevestigen danwel een nieuwe weg in te slaan. Zelf ben ik daar al enige tijd mee bezig, echter heb ik het gevoel vast te lopen in mijn gedachten en zoek ik dus iemand met professionele ervaring om mij hiermee verder te helpen.

Tijdens mijn zoektocht naar begeleiding heb ik gesprekken met 5 coaches gehad. Mijn keuze om uiteindelijk met Walda Coaching verder te gaan was niet moeilijk. No nonsens en niet zweverig. Er wordt niet met mij "meegepraat" en het is mij heel duidelijk wat Walda Coaching voor mij kan betekenen

​Ik zoek iemand die mij helpt de richting van mijn loopbaan te bevestigen

Ik zoek iemand die mij helpt de richting van mijn loopbaan te bevestigen danwel een nieuwe weg in te slaan. Zelf ben ik daar al enige tijd mee bezig, echter heb ik het gevoel vast te lopen in mijn gedachten en zoek dus iemand met professionele ervaring om mij hiermee verder te helpen

Hoe komt het dat mijn man niet meer van me houdt

Ik hoop dat bij mijn man te achterhalen is waar het door komt dat hij niet meer van me houdt en waar zijn aversie van mij aanraken vandaan komt.

Bij mezelf hoop ik te ontdekken wat mijn rol is in het verbeteren van onze relatie, maar hoop daarbij ook mezelf te blijven.

Ik heb op het moment het idee niet meer helemaal op mijn plek te zitten.

Ik heb op het moment het idee niet meer helemaal op mijn plek te zitten. Mijn vraag is dan ook of u mij kunt begeleiden het juiste pad met einddoel te vinden.

De laatste maanden hebben we regelmatig onenigheid over onderwerpen die de kinderen aan gaan

Mijn ex-partner en ik zijn een paar jaar geleden uit elkaar gegaan. Wij hebben 2 kinderen. Wij hebben co-ouderschap en de kinderen zijn om de week bij mij of bij hun moeder. De laatste maanden hebben we regelmatig onenigheid over onderwerpen die de kinderen aan gaan, bv vakantieplanning, schoolkeuze, etc. Het lukt niet goed om deze zaken zonder ruzie op te lossen.

Mijn ex-partner heeft voorgesteld om onder begeleiding van een mediator in gesprek te gaan hierover. We hebben afgesproken dat we allebei op zoek zouden gaan naar iemand die dat zou kunnen doen. Ik kwam uw website tegen en denk dat u wellicht kunt helpen. Als mediator of coach.

Ik loop vast in mijn keuze om met mijn huidige beroep / werkgever verder te gaan of een andere weg in te slaan

Ik loop vast in mijn keuze om met mijn huidige beroep / werkgever verder te gaan of een andere weg in te slaan. Ik heb geen idee hoe ik tot een goede keuze kom en hier ook naar ga handelen

Het afgelopen half jaar merk ik dat ik tijdens mijn werk beïnvloed wordt door prive-omstandigheden

Gedurende het afgelopen half jaar is binnen het bedrijf bemerkt dat ik beïnvloed wordt door prive-omstandigheden. Uit onderlinge gesprekken blijkt dat zowel de organisatie, als ik sterk de behoefte hebben om hier aandacht aan te schenken. Doelstelling is om mij weer goed 'in mijn vel' te krijgen en privé-zaken, welke belemmerend werken op de werkvloer, aan de orde te brengen zodat ik in staat ben om hier op een juiste manier mee om te kunnen gaan.

Ik zit al een tijdje niet goed in mijn vel en ben behoorlijk onzeker over mijn eigen kunnen.

Ik zit al een tijdje niet goed in mijn vel en weet niet goed welke stappen ik moet zetten om naar een uitdagende functie te gaan. Ik ben te lang werkzaam geweest in dezelfde functie en heb moeite om over te stappen naar een andere functie. Extern spreekt mij aan maar durf mijn vast dienstverband hiervoor niet op te zeggen. Daarbij ben ik behoorlijk onzeker over mijn eigen kunnen. Ik heb de neiging om deze frustratie / stress weg te nemen door te gaan eten / drinken. Ik kan in gevallen van stress vrij primair reageren. Recent is bij mij een melanoom verwijderd en dat heeft mij niet stabieler gemaakt en heb moeite om mijn lijf weer te vertrouwen.

Relatietherapeut gezocht: mijn liefde heeft plaatsgemaakt voor irritatie, hopelijk leert mijn partner praten

Na een aantal jaren van proberen te praten en dingen aangeven (ongenoegen over relatie, problemen naar kinderen, alsook financiele strubbelingen) waar dan heel tijdelijk een verbetering te zien is. Want dan is er weer ff rust waarschijnlijk. Is mijn liefde overgegaan en heeft plaats gemaakt voor enorme irritatie.

Ik hoop dat door middel van relatie therapie mijn partner leert praten en dat er dingen kunnen gaan veranderen anders ben ik er helemaal klaar mee. Wilt u ons begeleiden?

Relatietherapeut gezocht; we bevinden ons in een ware huwelijkscrisis en hebben spoedig uw hulp nodig

Mijn vrouw en ondergetekende bevinden zich in een ware huwelijkscrisis.
Mijn vrouw staat helaas ook het punt er mee te stoppen. Er is met name de laatste twee jaar erg veel gebeurd in ons leven. ( overlijden van haar vader, problemen op het werk etc). Inmiddels bezoekt ze een psycholoog wat zeer zeker vruchten afwerpt.
Zelf heb ik zeker alles niet goed gedaan, besef ik me nu, maar ik denk dat ze nu met alles schoon schip aan het maken is en ik zie dat niet als een oplossing en denk ook dat dat niet nodig is.

Ze is gelukkig nog wel bereid om een relatietherapeut te bezoeken voor mij en ik zou graag zo spoedig mogelijk hier mee willen starten.
ik hoor dus graag van u.

Graag ontvang ik handvatten voor beter gestructureerd werken.

Graag ontvang ik handvatten voor beter gestructureerd werken. Secuurder werken om fouten kans te verlagen.

Doordat ik vaak afgeleid wordt in mijn werk, vlieg ik van de hak op de tak wat werkzaamheden betreft. Ik wil beter leren om doelgerichter te werken en hoofd van bijzaken leren scheiden en daarnaast wil ik meer structuur aan brengen in mijn werk.

Mediator of Relatiebemiddelaar gezocht voor hulp bij bemiddelen bij relatie

We zoeken een relatiebemiddelaar. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met de problemen die zijn ontstaan in onze relatie.
We weten zelf nog niet precies wat er nodig is om de problemen op te lossen maar we zouden er wel graag mee willen beginnen om te kijken of het lukt om ze weg te krijgen.

Toelichitng op onze situatie
We zijn bijna 40 jaar getrouwd en we willen in principe allebei niet scheiden.

Ondernemerscoach gezocht om beter en duidelijker te leren communiceren en mijn medewerkers te motiveren

Ik wil graag beter worden in het motiveren van de mensen onder mij.
Het aan de gang krijgen en aan de gang houden van mensen.

Ik wil graag beter en duidelijker leren communiceren.

Soort coaching: ondernemers-coaching
Geslacht: vrouw
Functie: leidinggevende bij zorginstelling

Mediator gezocht voor het oplossen arbeidsconflict, we verwachten intensieve begeleiding nodig te hebben

Ik heb een nieuwe manager in dienst genomen. Door omstandigheden heb ik helaas te weinig tijd gestoken in het bouwen van een relatie & vertrouwen, waardoor de relatie in sneltrein tempo verstoord is geraakt. De betrokken manager voelt geen vertrouwen en ik als leidinggevende vind juist dat ik buitengesloten word, te laat, niet of onvolledig word geïnformeerd over cruciale zaken. We willen proberen het weer te lijmen en verwachten intensieve begeleiding nodig te hebben (inclusief bijvoorbeeld het aansluiten bij reguliere meetings om het proces te (blijven) monitoren).

Ik ben werkgever

Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd

Tot nu toe is werknemer 2 maanden in dienst

Life coach gezocht om het beste uit mezelf te halen, waarbij balans vinden en lol hebben centraal staat

Ik wil graag het beste uit mijzelf halen. Graag zou ik hulp krijgen bij een lange termijn strategie.
Wellicht is uit de comfortzone komen en meer zelfvertrouwen krijgen een dingetje.
Ik wil graag geïnspireerd worden en meer acties uitvoeren richting mijn uiteindelijke doel.
Daarbij staat balans hebben en lol hebben wel centraal. Wilt u mij begeleiden?

Soort coaching: life coaching
Geslacht: vrouw

Hoe voer ik het juiste sollicitatiegesprek zodat je aangenomen wordt en je kansen vergroot

Heb een goede brief en CV, wordt ook vaak uitgenodigd voor 1e en 2e gesprekken maar tot een baan leidt het niet.
Momenteel werk ik tijdelijk als drukker (grafische branche) in Drenthe. Maar hier wil ik graag zo spoedig mogelijk weg en op zeer korte termijn weer aan de slag als commercieel medewerker of accountmanager.

Ik ben op zoek naar iemand die exact weet hoe je het juiste sollicitatiegesprek voert en dan aangenomen wordt. Wilt u mij begeleiden?

Over mijzelf.
Ben een man, 32 jaar
Hoogste opleiding MBO4

De twijfel is toegeslagen, we hebben allebei gevoelens (gehad) voor een ander

Ik had het met mijn vriend uitgemaakt omdat ik dacht verliefd te zijn op iemand anders, maar dat was niet de zaak. Nu heeft mijn vriend iemand anders leren kennen en denkt gevoelens voor haar te hebben, maar hij wil toch wel bij mij zijn.
Hij wil weten of zij meer te 'bieden' heeft dan ik. Mijn vriend en ik zit wel weer samen, maar hij twijfelt nog omdat hij bang is dat het tussen ons weer fout gaat. Hij twijfelt heel erg. We hebben een centraal persoon nodig voor deze situatie. Wilt u ons begeleiden?

Assertiviteitstrainer gezocht voor een van onze monteurs, hij wil krachtiger over komen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een assertiviteitstraining voor 1 van onze monteurs.
De persoon is 35 jaar. Hij hoopt wat krachtiger over te komen.

Bedrijfsomschrijving: Installatiebedrijf

Assertiviteitstrainer gezocht voor volgen van training in assertiviteit

Ik zou graag assertiever zijn maar heb daar wel echt wat hulp voor nodig, vandaar dat ik op zoek ben naar een assertiviteitstraining. Kunt u mij helpen?

Uw geslacht: vrouw

Ik heb een arbeidsconflict gehad met mijn leidinggevende.

Ik heb een arbeidsconflict gehad met mijn leidinggevende. Omdat ik het gevoel heb dat ik hier vaker tegenaan loop, wil ik graag leren om beter met de eigenschappen om te gaan die tot dit conflict geleid hebben. U kunt hierbij denken aan een open houding/open communicatie in combinatie met weinig tact.

Hoe leer ik beter om te gaan met mijn gebrek aan tact?
Hoe leer ik beter mijn mening te uiten zonder mensen te kwetsen?


Medewerker internationaal bedrijf, man 45 jaar

Ik wil leren om een goede motivatiebrief te schrijven en beter mezelf te presenteren

Ik zou graag willen leren om een goede motivatiebrief te schrijven en om mezelf te leren presenteren tijdens een sollicitatiegesprek voor een vervolgopleiding op het hbo met decentrale selectie.

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 22
Opleiding: MBO

Arbeidsconflict gehad met mijn leidinggevende

Ik heb een arbeidsconflict gehad met mijn leidinggevende. Omdat ik het gevoel heb dat ik hier vaker tegenaan loop, wil ik graag leren om beter met de eigenschappen om te gaan die tot dit conflict geleid hebben. U kunt hierbij denken aan een open houding/open communicatie in combinatie met weinig tact.


Vrouw, HR manager, 37 jaa

Ik wil graag mijn communicatie vaardigheden verbeteren.

Ik wil graag mijn communicatie vaardigheden verbeteren. voornamelijk als er problemen zijn die opgelost moeten worden loop ik tegen barrières aan. ik wil graag door ontwikkelen maar door ¨communicatie verstoring¨ ondervind ik hier hinder van, er is een gevoel ontstaan dat er een vergroot glas op mij ligt.


Mede eigenaar nationaal en internationaal bedrijf, man, 39 jaar

Show more posts