Melding aan alle cliënten. 

Onze afspraken vinden bij voorkeur plaats bij ons in de praktijk en wij houden te allen tijde rekening met uw en onze gezondheid.

Maatregelen

Zodra weer opnieuw maatregelen getroffen moeten worden om verspreiding van het Corona virus of anders, verder te beperken hanteren wij de onderstaande regels binnen onze praktijk:

Tijdens de gesprekken zitten wij op ruime afstand uit elkaar.
Wij hebben een aparte routing (in / uit) voor cliënten.
Als u verkoudheid en of griep verschijnselen heeft of een verhoogde lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of meer, verzoeken wij u om contact op te nemen voorafgaand aan de afspraak.
Als een van onze medewerkers ziek is of verschijnselen heeft van verkoudheid en of griep of een lichaamstemperatuur heeft van 38 graden Celsius of meer, dan blijft deze thuis.

Beeldbellen

Heeft u de voorkeur om gesprekken online via beeldbellen te voeren, horen wij dat graag. U ontvangt vervolgens voorafgaand aan de start van de afspraak, via de mail een link hiervoor.

Naast bovenstaande, zorgen wij voor schone ruimtes en hebben we desinfectiemiddel voor u klaarstaan bij de ingang.

Wij verzoeken u verder om zich te houden aan landelijk / regionale opgelegde gezondheidsmaatregelen (bijvoorbeeld: vaak handen wassen, voldoende afstand houden, niezen en hoesten op de juiste wijze, etc.).

Hanteert u andere regels, horen wij deze graag.

Wij zien u graag in goede gezondheid in onze praktijk.

Team Walda Coaching.

Aangepast: 13 juni 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.