Team Walda Coaching

Babette

Kindercoach, Budgetcoach en Office manager
Babette is gecertificeerde kindercoach, budgetcoach en lichttherapie specialist. Verder handelt zij alle facturering af, houdt ons CRM bij en onderhoudt de contacten met cliënten rondom de afspraken.

Babette is een toegankelijke, realistische persoon. Ze werkt erg secuur en denkt altijd een stap vooruit.
Babette heeft de HBO opleiding tot kindercoach en budgetcoach gevolgd.

Jurgen

ICT en marketing medewerker
Jurgen ondersteunt de praktijk op het gebied van audio en visuele ondersteuning. Hij is verder verantwoordelijk voor de marketingaanpak en ICT ondersteuning.
Jurgen heeft de HBO opleiding Commerciële Economie met succes afgerond.

Geert-Jan

Coach, Trainer, Supervisor & Mediator
Geert-Jan is een no-nonsense, inspirerende, realistische, verbindende en resultaatgericht persoon. Hij wordt mede geïnspireerd door zijn cliënten. Hij houdt van een beetje humor op zijn tijd en is in staat om cliënten aan te zetten tot relativeren en zelfreflectie.
Geert-Jan heeft de volgende studies gevolgd: psychologie (inclusief richting organisatiepsychologie), NLP, relatietherapie, coaching, mediation, vertrouwenspersoon en bedrijfskunde.
Verder heeft hij diverse adviserende, begeleidende en managementfuncties bekleed bij de overheid en het bedrijfsleven.
Zijn levenspad bestaat uit veel diverse gebeurtenissen. Op alle vlakken van zijn begeleiding is hij zowel ervaringsdeskundige als deskundig professional.
Zijn doel is, om cliënten weer de regie over hun eigen leven te laten voelen en nemen. Autonomie en het kunnen beschikken en sturen van hun eigen leven, vindt hij voor iedereen belangrijk.
Sommige kwesties, belevenissen en situaties worden ervaren als hindernissen en belemmert hen dan in hun groei. Door hier inzicht in te geven en de mechanismen zichtbaar te maken zijn ze in staat om nieuwe keuzes (veranderen of accepteren) te maken. Door het veranderen van bepaalde gedachtenpatronen en een andere blik op de wereld te geven en meer uit zichzelf en het leven te halen, krijgen cliënten kans op persoonlijke groei en herstel.
Opmerking
Voor inhoudelijke, hulp en/of persoonlijke vragen stuur een berichtje naar zijn mobiele nummer
Prive Mobiel
06-43095324

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.