Beste lezer,

Als professionele coaches staan wij klaar om onze klanten te begeleiden in hun vraagstukken en doelstellingen. Wij geloven dat iedereen de kracht en het potentieel heeft om zijn of haar doelen te bereiken, maar soms is het nodig om daarbij ondersteuning te krijgen. Daarom bieden wij onze diensten aan vanuit onze coachpraktijk in Hoogeveen.

Coaches van Walda Coaching
Onze coachpraktijk is gericht op het bieden van persoonlijke begeleiding op maat. Dit betekent dat we ons volledig inzetten om onze klanten te begrijpen en hun unieke behoeften te identificeren. We bieden een breed scala aan coachingdiensten aan, waaronder loopbaancoaching, life coaching, stressmanagement, kindercoaching en meer. Ons doel is om onze klanten te helpen bij het vinden van antwoorden op hun vragen en het bereiken van hun doelen.

Als professionele coaches hebben we jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het coachen van individuen en teams. We werken met verschillende coachingtechnieken en tools die zijn ontworpen om onze klanten te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Daarnaast hebben we een persoonlijke en empathische aanpak, waarbij we ons richten op het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten.
We begrijpen dat het kiezen van een coach een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij onze klanten graag de gelegenheid een gratis kennismakingsgesprek (30 minuten) aan. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken wat onze klanten van ons kunnen verwachten en kunnen we hun vragen beantwoorden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste fit hebben voordat we aan ons coachingstraject beginnen.

Dus als u op zoek bent naar een coach die u kan helpen bij het bereiken van uw doelen, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden in uw persoonlijke en professionele groei.

Met vriendelijke groet,

Babette en Geert-Jan van coachpraktijk Walda Coaching in Hoogeveen
Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten

Babette

Kindercoach en Office manager
Babette is gecertificeerde kindercoach en lichttherapie specialist. Verder handelt zij alle facturering af, houdt ons CRM bij en onderhoudt de contacten met cliënten rondom de afspraken en dossiers.

Babette is een toegankelijke, realistische persoon. Ze werkt erg secuur en denkt altijd een stap vooruit.
Babette heeft de HBO opleiding tot kindercoach en budgetcoach gevolgd.

Jurgen

ICT en marketing medewerker
Jurgen ondersteunt de praktijk op het gebied van audio en visuele ondersteuning. Hij is verder verantwoordelijk voor de marketingaanpak en ICT ondersteuning.
Jurgen heeft de HBO opleiding Commerciële Economie met succes afgerond.
Ik kijk met interesse uit naar ons gesprek

Geert-Jan

Coach, Therapeut, Begeleider & Mediator
Geert-Jan is een no-nonsense, inspirerende, realistische, verbindende en resultaatgericht persoon. Hij wordt mede geïnspireerd door zijn cliënten. Hij houdt van een beetje humor op zijn tijd en is in staat om cliënten aan te zetten tot motiveren, relativeren en zelfreflectie.
Geert-Jan heeft de volgende studies gevolgd: psychologie (inclusief richting organisatiepsychologie), NLP, relatietherapie, coaching, mediation, vertrouwenspersoon en bedrijfskunde.
Verder heeft hij diverse adviserende, begeleidende en managementfuncties bekleed bij de overheid en het bedrijfsleven.
Zijn levenspad bestaat uit veel diverse gebeurtenissen. Op alle vlakken van zijn begeleiding is hij zowel ervaringsdeskundige als deskundig professional.
Zijn doel is, om cliënten weer de regie over hun eigen leven te laten voelen en nemen. Autonomie en het kunnen beschikken en sturen van hun eigen leven, vindt hij voor iedereen belangrijk.
Sommige kwesties, belevenissen en situaties worden ervaren als hindernissen en belemmert hen dan in hun groei. Door hier inzicht in te geven en de mechanismen zichtbaar te maken zijn ze in staat om nieuwe keuzes (veranderen of accepteren) te maken. Door het veranderen van bepaalde gedachtenpatronen en een andere blik op de wereld te geven en meer uit zichzelf en het leven te halen, grijpen cliënten de kans op persoonlijke groei en herstel.

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.