Het kan gaan om verbeteren, vooruitgang vinden, inzicht krijgen en nieuwe uitdagingen vinden op individueel niveau: scheiding, schoolkeuzes, loopbaankeuzes, persoonlijke groei, burn-out, verlies verwerking, stress en depressieve gevoelens. Op team en business niveau zijn dit: groei, samenwerken intern en extern, bottle-nek inzicht, verlies verwerking, burn-out, stress en depressie gevoelens en het begrijpen van discussies en conflicten.

Walda Coaching staat in Drenthe en omgeving bekend als een no-nonsense, realistisch, onafhankelijk, integer, persoonlijk en professionele coachingspraktijk met respect, begrip en gelijkwaardigheid voor klanten en schept vertrouwen en een band door toegankelijkheid, openheid en transparantie.

Hindernissen en debacles

Veranderen van ingesleten patronen, loslaten van het vertrouwde, meer zelfvertrouwen krijgen, relativeren en vanaf een afstand beschouwen van situaties, is zeer lastig en lukt vaak niet alleen. Een aantal gesprekken met familie en vrienden is wel aardig maar brengt u niet verder. Zij willen wel maar vanwege hun emotionele betrokkenheid is het erg lastig. Daarnaast ontbreekt het hen aan professionaliteit, dat beetje wat u net nodig hebt om weer vooruit te komen.

Duurzaam resultaat

Door de persoonlijke benadering, maatwerk en aanpak, verzorgt Walda Coaching met professionele psychische hulp een duurzaam lange termijn resultaat. Uw sterke kanten worden benadrukt en debacles en hindernissen worden gecoached, besproken en aangepakt als kansen en uitdagingen.

Oprichting

Walda Coaching is in 2006 opgericht en geeft professionele en onafhankelijke coachingbegeleiding vanuit kantoor in Hoogeveen. Ook is coaching mogelijk bij u thuis of op kantoor.

Samenwerking en onafhankelijkheid

Walda Coaching werkt samen met onder meer diëtisten, masseurs, opticiens, logopedisten en andere zorgverleners. Verder is gekozen voor volledige onafhankelijkheid en geen rechtstreekse rapportage aan zorgverleners, bedrijfsartsen, HRM adviseurs, UWV en gemeenten. De coachee kiest zelf of hij/zij een rapportage wil delen met andere instanties. Het gaat per slot om de groei en belang van de coachee.

Kernwaarden

De kernwaarden waar Walda Coaching om bekend staat en voor gaat zijn:

• No-nonsense
• Respect en gelijkwaardigheid
• Vertrouwen en integriteit
• Onafhankelijkheid
• Toegankelijkheid
• Doelgericht en resultaatgericht

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.