Wilt u in een versneld tempo uw relatie onder de loupe laten nemen in een rustige omgeving, kan dat door middel van een relatietherapie weekend ook wel relatie-retraite genoemd.

Onderhoud van de relatie
Stacks Image 5
Een privé-georienteerd relatietherapieweekend is een intensief weekend waarin u als stel werkt aan het verbeteren van uw relatie. Het is een kans om samen naar de kern van uw problemen te kijken en deze te verhelpen. Doelstellingen variëren afhankelijk van het stel, maar meestal zijn ze gericht op het versterken van hun liefdesband, communicatie en vertrouwen.

Het resultaat van een privé-georienteerd relatietherapieweekend is dat u zich meer verbonden voelt met elkaar, dat er groei plaatsvindt in uw communicatie en dat probleem oplossing vaardigheden worden ontwikkeld. Ook kan het resultaat zijn dat u gepassioneerd en geïnspireerd wordt om nieuwe manieren vinden om uw relatie te versterken.

Onze relatietherapie weekend is een wijze om intensief begeleid te worden bij het herstellen of verbeteren van uw relatie. U krijgt samen tijdens het weekend meerdere opdrachten met pauzes tussendoor waarin u de opdrachten elk afzonderlijk of samen uitvoert.

Tijdens het relatietherapieweekend bent u samen met uw partner anoniem in het gemoedelijk hotel. Tijdens de gesprekken bent u uitsluitend met uw partner en onze ervaren relatietherapeut.

Tijdens het relatietherapie weekend worden de gebruikelijke procedures van relatietherapie gevolgd en bevindt u zich in een luxe hotel in een rustige bosrijke omgeving rond Ommen.

Er zijn verschillende thema’s mogelijk om te combineren met het relatietherapietraject zoals verdiepend, natuur, avontuur, cultuur, wellness of culinair.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voor het vinden van een geschikt weekend.

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.