Kort coachtraject/ gesprek worden ingezet om inspiratie op te doen en om te kunnen sparren over grote en kleine dilemma’s. Mocht blijken dat meerdere gesprekken nodig zijn, heeft u de mogelijkheid om hiervoor te kunnen kiezen.

kort coach traject of gesprek
In een kortcoach traject/ gesprek van circa 3 a 4 gesprekken tussen 30 tot 60 minuten, kunt u dilemma's of vragen vertrouwelijk bespreken. In het coachgesprek geef ik feedback/ inzichten en functioneer ik als klankbord en misschien als “stok achter de deur”.

Met gesprekken en oefeningen brengen we in kaart waar je nu staat, waar je naar toe wilt, welke belemmeringen je tegenaan loopt en welke stappen daar voor nodig zijn. 

Deze gesprekken kunnen via beeldbellen plaatsvinden en maakt het niet uit waar je je bevindt (we houden uiteraard rekening met de tijdzone).

Dankzij het korte karakter is het mogelijk om op korte termijn resultaten te boeken.

Naast een kort coach traject gesprek bieden we ook speedcoaching (een of enkele gesprekken) aan.

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor een afspraak of plan een afspraak via onze afspraken module.

Laatste pagina update: 04 September 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.