Budgetcoaching voor werknemers levert financieel fitte werknemers op. Deze werknemers presteren beter en vallen veel minder vaak uit dan werknemers met financiële zorgen of schulden.

Budgetcoaching voor werknemers
Voorkomen van financiële problemen/ schuldpreventie levert voor u als werkgever en of uw werknemers op:
  • beter functioneren op het werk
  • beter functioneren van de relatie
  • betere ouder zijn voor uw kinderen
  • beheersen van kosten
  • minder ziekteverzuim
  • voorkomen van extra kosten zoals bijvoorbeeld loonbeslag
  • meer ruimte voor leuke dingen
  • duurzaam inzetbaar als werknemer

Als werkgever kunt u financiële problemen bij uw werknemers eenvoudiger voorkomen dan u misschien denkt. Werknemers helpen met financieel inzicht, overzicht en planning levert alleen maar winnaars op. U kunt hier zelf in investeren, makkelijker en effectiever is het om een externe onafhankelijke professional zoals een budgetcoach inschakelen.

Onze budgetcoach biedt Financieel Inzicht Gesprekken aan. Werknemers die onder financiële spanning leven waarderen het zeer hoog als hun werkgever hun hierin hulp bieden wat ze zelf vaak niet (meer) kunnen betalen en heel goed kunnen gebruiken.

De budgetcoach interventie leidt op korte termijn tot plannen en ook tot actie. Door overzicht en inzicht te bieden krijgen werknemers een helder beeld van hun huidige en toekomstige situatie en dat geeft ze de mogelijkheid om gerichte stappen te zetten en financiële rust te creëren.

Met een effectieve mix van tools en financiële planning- en adviesgesprekken helpt onze budgetcoach medewerkers grip te krijgen op hun financiën. Ze leren hoe ze geld op een correcte wijze kunnen inzetten op die manier zoals ze hun werk en leven het liefst inrichten. Dat geeft financiële rust, leidt tot een betere balans tussen werk en privé, meer werkplezier en minder verzuim.

Neem contact met ons op om een casus voor te leggen of om uw medewerker aan te melden voor budgetcoaching.

Laatste pagina update: 31 Oktober 2023

Voor ons is uw privacy belangrijk. Wij beveiligen automatisch alle communicatie en gebruiken uitsluitend cookies voor het verbeteren van de website.